Plussa tuli ja nyt toivotaan että tämä pysyy kyydissä. Jännä vaikutus tälläkin. Kun sain keskenmenon niin lopetin tiettyjen sivujen selaamisen netissä, sivustot missä on odotusajan asioita, tänään palasin niille, aivan kuin olisin saanut luvan alkaa taas lukemaan asioita odottamisesta tai selailla äitiysvaatteita tai mitä vain asiaan liittyvää. Eilen minä kuuluin vain kuumeilijoihin ja keskenmenon saaneisiin, näin olin selvästi ryhmitellyt itseni.

Oliko ne sitten ne gelee royal kapselit tämän takana kun tärppi kävi juuri kun olin niitä syönyt reilun viikon, kuka tietää mutta aion jatkaa niiden syömistä ;)

En oireillut sen kummemmin oviksen jälkeen, en edes keksinyt oireita. Ainoat konkreettiset oireet ovat olleen vasta muutaman päivän, hieman arat rinnat, jano ja vessahätä. Pari päivää olin myös itkuinen ja ennen viikonloppua tunsin kipua noin parin tunninajan. Siinä se.

Luonnollisestihan nyt loppuu tupakointi ja saan alkaa kiinnittämään huomioni taas itseeni, ruokavalioon ja terveyteen, toivottavasti järjetön jäätelönhimo ei kuulu tähän raskauteen.

<3 <3 <3