Nyt en onnistu taaskaan pukemaan näitä ajatuksia sanoiksi, äh. Ajatus lähti tuolta vauvafoorumilta, pari ihmistä on lukenut blogiani ja sydämeni pienesti pakahtui, positiivisesti. Yritän kovasti uskoa että joskus minusta on apua jollekin, jotenkin. En välttämättä tee mitään, tai sano mitään mutta se riittää jos joku saa siitä jotain koska itsekkäästi silloin tunnen myös minä saavani siitä jotain. Tosin minun piti miettiä hetki että mitähän shaibaa olen tänne kirjoittanut, missään ei ole päätä eikä häntää ja asiat sinkoilee seinältä seinälle, on siis suoranainen ihme jos sieltä on joku jotain napannut, hehheh :D 

Mutta siis ihan tosi, uskokaa tai älkää tällä kirjoituksellakin oli joku alkuajatus! Se ajatus taisi mennä jotenkin niin että oletko sinä koskaan sanonut ystävällesi että jos hän olisi sinä, niin hän ei koskaan voisi puhua itsestään noin miten hän nyt puhuu. Tarkoitan varmaan sitä kuinka asiat näkee toisin silmin. Siinä vaiheessa kun ystävä puhuu pahaa itsestään, vaipuu sinne sääliin ja haukkuun, silloin hän ei näe sitä omaa sisäistä valoaan vaan jonkun se täytyisi hänelle näyttää. "Varo miten puhut itsellesi, koska sinä kuuntelet". On totta. 

Ja tästä taas päästään siihen kun aluksi mietin että mitä ihmettä olen tänne kirjoittanut, en tosiaan muista. Siksipä äsken luin blogiani ja tulin siihen tulokseen, että minun kannattaisi toki myös lukea kirjoituksiani, välillä siellä vilahtaa asiaa, sellaista asiaa joille kannattaa antaa ajatusta useammankin kerran. Kaikki ei ole asiaa, osittain se on vain mielen leikkiä, höpötystä ja turhaa ulosantia... mutta välillä! Note to self!

Ja jotta ei tarvitse aloittaa uutta kirjoitusta niin poikkean taas sujuvasti aiheeseen vauva, sukupuoli jäi mysteeriksi ja palaamme asiaan parin kuukauden päästä kuulemma. Pikaisesti myös toiseen aiheeseen, en käsitä sitä mitä iloa olen oikeasti saanut nyt työstäni, hämmentävää, edelleen. 

Ota tästä itsellesi tarpeeseen voimaa <3 <3 <3

voimakuva590.jpg

Näköharhaa vai ei, mutta kirjoituksen lopuksi pienet valopallot liittyivät hetkeksi seuraani, että terveisiä juuri sinulle, rakkaita sellaisia <3